НачалоНовини 2020/03Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

12.03.2020 - Изпълнителна агенция по горите осигурява възможност за непрекъснат процес на обслужване на гражданите

Уважаеми граждани,

Изпълнителна агенция по горите (ИАГ) Ви уведомява, че работата на администрацията в ИАГ и всички нейни специализирани териториални звена се извършва без прекъсване, съобразно указанията на Министерство на здравеопазването и Националния кризисен щаб.

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и предприетите мерки на Правителството на Република България, с цел ограничаване на разпространението на коронавирус COVID-19, ИАГ осигурява възможност за непрекъснат процес на обслужване на гражданите. Заявяването на административни услуги, консултации, справки, сигнали, предложения, жалби и запитвания е препоръчително да се осъществят чрез Системата за сигурно електронно връчване на Държавна агенция „Електронно управление“ чрез e-mail: iag@iag.bg, лицензиран пощенски оператор и на телефон 0298511512.

Обслужването на граждани ще продължи да се извършва на място в обособени за това фронт офиси в Централното управление, както и в регионалните дирекции по горите. 

Въпреки усложнената епидемична обстановка Ви уверяваме, че е създадена необходимата организация за приоритетно осъществяване на  законоустановените контролни функции от ИАГ и нейните специализирани териториални структури.

Благодарим за проявеното разбиране!